Foeksia de miniheks – Foeksia en het spookhuis, recensie

Foeksia de miniheks - Foeksia en het spookhuis, recensie; Geschreven door Paul van Loon, illustraties door Saskia Halfmouw

Foeksia de miniheks – Foeksia en het spookhuis is een spannend kinderboek en leuk om met Halloween te lezen! Het boek werd geschreven door Paul van Loon en geïllustreerd door Saskia Halfmouw.

Foeksia de miniheks – Foeksia en het spookhuis

Foeksia de miniheks - Foeksia en het spookhuis, recensie; Geschreven door Paul van Loon, illustraties door Saskia Halfmouw

Als Foeksia bij Tommie op bezoek gaat heeft hij net een nachtmerrie. Tommie is bang voor spoken. Volgens Foeksia bestaan ze niet. Maar dan ontdekt ze een oud huisje in het Heksenbos. Door de kapotte ramen klinken vreemde geluiden. Zouden daar écht spoken wonen? Foeksia zal die spoken eens een lesje leren!

Conclusie

Foeksia en het spookhuis is deel van de boekenserie Foeksia de miniheks. Tekst en afbeeldingen worden goed afgewisseld waardoor het kinderboek lekker weg leest. De illustraties van Saskia Halfmouw zijn mooi om naar te kijken en een waardevolle toevoeging aan het verhaal.

Ben je op zoek naar een spannend kinderboek voor Halloween? Dan is Foeksia en het spookhuis leuk om (voor) te lezen! Ook als je kind bang is voor spoken kan het leuk zijn om het boek samen te lezen. Foeksia is namelijk voor niks en niemand bang en dat zullen de spoken weten! Wakkabakkaboe!

Mijn beoordeling Foeksia de miniheks – Foeksia en het spookhuis:

Specificaties:

Auteur: Paul van Loon | Illustraties: Saskia Halfmouw | Uitgeverij: Leopold | 9789025873844 | 48 blz. | September 2017

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van Paul van Loon

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.