Keukenhelden – Mooie recepten voor een scherpe prijs

Keukenhelden - Mooie recepten voor een scherpe prijs, over een sterk topic

De Keukenhelden serie van Kosmos Uitgevers bestaat uit kookboeken met mooie recepten voor een scherpe prijs, over een sterk topic. In dit blog een overzicht van de kookboeken uit deze serie.

Keukenhelden

Vele thuiskoks hebben een kookbijbel (of meerdere) tot hun beschikking. Kosmos Uitgevers speelt met de serie Keukenhelden handig op deze trend in. En eerlijk is eerlijk, de onderwerpen zijn zeker populair bij een brede doelgroep, én voor de prijs hoef je de kookboeken ook niet links te laten liggen. Voor €10,- ben jij al de trotse eigenaar van een exemplaar.

Keukenhelden – Slowcooker

Eén van de eerste delen uit de serie was Keukenhelden – Slowcooker. Wegens het grote succes is het boek helaas uitverkocht. Hopelijk is de herdruk snel beschikbaar! Want met dit kookboek maak je doordeweeks koken extra makkelijk met een verzameling heerlijke maaltijden voor de slowcooker. Klassieke curry’s, heerlijke soepen en stoofgerechten, je zet ze allemaal snel op tafel met minimale bereidingstijd. Ontdek in dit kookboek nieuwe family favourites voor door de week.

Keukenhelden – Glutenvrij

Glutenintolerant of last van coeliakie? Met Keukenhelden – Glutenvrij maak je de lekkerste baksels zonder gluten vanaf nu gewoon zelf! Dankzij Keukenhelden – Glutenvrij hoef je niet langer brood, taart of andere lekkere baksels te missen als je leeft met coeliakie of gluten-intolerantie. Want met de recepten in dit boek eet je de lekkerste broden, cakes en scones glutenvrij!

Keukenhelden – Airfryer Snacks

Haal met Keukenhelden – Mini Airfryer Snacks het beste uit je Airfryer, met deze geweldige recepten voor de lekkerste snacks. Denk crispy chicken nuggets, knapperige springrolls of goedgevulde pizzabroodjes voor wie zin heeft in hartig. Of sticky pop tarts, heerlijke scones of luchtige donut bites voor wie op zoek is naar zoet. Perfect voor elke borrel of partij, of gewoon lekker voor jezelf!

Keukenhelden – Soep en dippers

Soep, heerlijk dampend tijdens koude winterdagen of verrassend fris in de zomer. En vaak zo klaar in een handomdraai! Ontdek de simpele en superlekkere recepten in Keukenhelden – Soep en dippers.

Keukenhelden – Kids Fun Food

Keukenhelden – Kids Fun Food is gegarandeerd keukenplezier, met waanzinnige hartige en zoete recepten om zelf te proberen. Maak een eigen versie van echte kinderhits als nachos, burgers en sushi of, lekker zoet, donuts, cheesecake of een loaded rocky road!

Keukenhelden – Tosti’s en meer

Overal ter wereld worden er door mensen thuis en in cafés klassieke tosti’s gegeten als ontbijt, lunch, diner en zelfs dessert. Vaak met ham en kaas belegd, soms met een plak tomaat of met wat pesto erbij, maar je kunt veel meer met tosti’s doen.

Het kookboek Keukenhelden – Tosti’s en meer staat vol met spannende nieuwe recepten voor tosti’s, zoals kikkererwtentosti’s op z’n Indiaas tot tosti’s met kip & zuurkool, en zelfs een paar heerlijke zoete opties, zoals tosti’s met peer & frambozen. Inclusief vegetarische, glutenvrije en lactosevrije opties.

Naast tosti’s staan er ook allerlei andere broodgerechten in. Bruschetta, melts, wraps, broodjes, sandwiches en een paar buitengewone opties voor bij de borrrel of het avondeten. Zo wordt een simpele tosti omgetoverd in iets verrukkelijks. Wat je smaak of voorkeur ook is, met de makkelijke recepten uit dit boek maak je gerechten voor elk moment van de dag.

Keukenhelden – Diabetes

Keukenhelden – Diabetes geeft diabetesvriendelijke recepten die snel op tafel kunnen worden gezet. Met de combinatie van fantastische smaak met snelle voorbereiding en bereiding (niets duurt langer dan 30 minuten), ben je gecovered van ontbijt tot diner, elke dag van de week. Met voedingsinformatie voor elk recept, is dit kookboek de perfecte keukenhulp voor iedereen met diabetes of suikerziekte.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.