Kleuren op nummer voor kinderen

Kleuren op nummer voor kinderen, educatief en ontspannend.

Kleuren op nummer, bijna iedereen heeft het vroeger wel eens gedaan. Naast kleuren op nummer voor volwassenen is er ook kleuren op nummer voor kinderen. Heerlijk voor het inlassen van de rustmomenten in veelal hectische levens. 

Kleuren werkt vaak erg goed om je hoofd leeg te maken. Daarnaast heeft het kleuren op nummer ook nog een educatieve functie: het leren herkennen van nummers!

 

Mandala Magic

Kleuren op nummer voor kinderen Mandala Magic

Dit leuke kleurboek van Deltas staat boordevol prachtige uitscheurbare tekeningen van mandala’s die allemaal een mooie kleur mogen krijgen. Maar niet zomaar iedere kleur… In elke mandala staan namelijk cijfers die overeenkomen met een kleurencode. Volg de code die op de flappen van het boek staat en geef op die manier elk vakje de juiste kleur. Het resultaat zal verbluffend zijn! Geschikt voor kleurpotloden, stiften en fineliners. De pagina’s zijn aan een kant bedrukt zodat kleuren niet doordrukken op de volgende mandala. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Meer informatie.

 

Funny Coloring

Kleuren op nummer voor kinderen: Funny Coloring

In dit kleuren op nummer kleurboek wachten op elke kleurplaat een heleboel leuke figuurtjes om door jou ingekleurd te worden. Snoezige konijntjes, vrolijke monstertjes, leuke eenhoorns, maar ook een leuk bolletjespatroon en grappige dierensnoetjes: kijk goed naar de code en kleur alles mooi in! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Meer informatie.

 

Deltas Coloring Fun

Kleuren op nummer voor kinderen: Deltas Coloring Fun

In dit kleurblokje van Deltas zitten een heleboel tekeningen die een kleurcode gekregen hebben: een grappige clown, een vrolijke zeemeermin, een leuke schoolbus en nog zo veel meer. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Is het kind jonger, maar gek op kleuren? Bekijk dan eens Deltas Coloring Fun voor kinderen van 3-5 jaar.

Meer informatie.

 

Eenhoorns, Zeemeerminnen & co.

Kleuren op nummer voor kinderen: Eenhoorns, zeemeerminnen & co

Heb je een grote fan van eenhoorns en zeemeerminnen in huis? Dan is dit kleuren op nummer voor kinderen kleurboek het ultieme cadeau! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Meer informatie.

 

Kleuren met nummers: Rekensommen

Kleuren met nummers Rekensommen

Leer op een leuke manier optellen en aftrekken met deze vrolijke kleurprenten! Oefen eerst de basisvaardigheden van optellen en aftrekken en gebruik die rekenkennis daarna om de prenten kleur te geven. Leren is nog nooit zo leuk geweest!

Meer informatie.

 

Kleuren met nummers: Dinosaurussen

Kleuren met nummers dinosaurussen

Speciaal voor alle liefhebbers van dinosaurussen. Ontdek tientallen indrukwekkende dino’s, van de verschrikkelijke T-rex tot de stekelige Stegosaurus, en kleur ze in! Met een genummerd kleurenschema op elke pagina.

Meer informatie.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *