Liefde in Milaan – feelgoodserie

Liefde in Milaan-serie, Saskia M.N. Oudshoorn

De Liefde in Milaan serie is een heerlijke feelgoodserie geschreven door Saskia M.N. Oudshoorn is perfect voor iedereen die van feelgoodromans houdt. Een heerlijk verhaal om lekker bij weg te dromen en niet teveel na te hoeven denken. De Liefde in Milaan-serie bestaat uit drie delen: Toeval bestaat niet, Loes, Luca & Liz en Casa dell’Amore. De e-books zijn later samengevoegd in de paperback: Liefde in Milaan. 

Toeval bestaat niet – Liefde in Milaan I

Als Anneloes door haar vriend Emiel verlaten wordt voor een jonge vrouw, begint Toeval bestaat niet. In het begin van dit eerste deel van de serie Liefde in Milaan is er nog lang geen sprake van Milaan: Anneloes neemt er naast haar werk op een reclamebureau een weekendbaantje in de snackbar bij om zo snel mogelijk van haar schuld af te komen. Verder hoeft het voor haar allemaal niet zo. Maar haar vriendinnen denken daar anders over en regelen een blind date. Anneloes gaat, met frisse tegenzin, om van het gezeur af te zijn. Dit wordt natuurlijk helemaal niks…

Maar dan staat Gianluca tegenover haar. Charmant, grappig, en eigenlijk te knap en aardig om waar te zijn. Anneloes kan moeilijk geloven dat zijn interesse in haar oprecht is. Als hij haar uitnodigt om met hem naar Milaan te gaan en op het laatste moment niet zelf komt opdagen, maar zijn irritante PA Constance stuurt, wordt haar vermoeden bevestigd – denkt ze.

Liefde in Milaan 1 – Toeval bestaat niet kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.  

Loes, Luca & Liz – Liefde in Milaan 2

Het leven lijkt niet mooier te kunnen worden als Anneloes in Loes, Luca en Liz naast Gianluca wakker wordt in een hotel in Milaan. Wát een contrast met haar ex Emiel, die zo hoffelijk was als een pedaalemmer. Hem kan ze missen als kiespijn. Maar degene die Gianluca moet missen, is wel voelbaar aanwezig: zijn vrouw Elizabeth, die veel te jong is overleden.

In dit tweede deel van de serie Liefde in Milaan verdiept de relatie van Anneloes en Gianluca zich, en daarmee gaat ook zijn verleden met Liz een grotere rol spelen. Anneloes voelt zich verscheurd: ze is gek op deze man, maar ze kan zijn overleden echtgenote niet vervangen. Dat is ook nooit haar bedoeling. Hoe doe je dat, verliefd zijn op een weduwnaar?

Liefde in Milaan 2 – Loes, Luca en Liz kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.  

Casa dell’Amore – Liefde in Milaan 3

Anneloes’ leven is compleet op zijn kop komen te staan sinds ze Gianluca heeft ontmoet. In Casa dell’amore, het derde en laatste deel van de serie Liefde in Milaan, zet ze ook zélf alles op z’n kop om met hem te leven. Terug in Rotterdam meldt ze haar baas dat ze een sabbatical wil. Ze gaat naar Italië om samen met Gianluca een landhuis op te knappen, maar als het bijna zover is, vindt ze het toch best lastig: geen meidenavonden meer met haar vriendinnen, ver weg van haar familie…

Het enige waar ze niet aan twijfelt, is de liefde tussen haar en Gianluca. Al kennen ze elkaar nog maar kort, ze zijn er zeker van dat ze in hun casa dell’amore het geluk zullen vinden. Maar dan verschijnt ineens de bloedmooie Gina op het toneel, Gianluca’s jeugdliefde. Is hun prille liefde hiertegen bestand of heeft Anneloes voor niks alle schepen achter zich verbrand?

Liefde in Milaan 3 – Casa dell’amore kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.

Liefde in Milaan – Paperback

Voor degenen die liever een fysiek boek vasthouden heb ik goed nieuws: de feelgoodserie Liefde in Milaan is ook verkrijgbaar als paperback! Heb je lekker alle drie de delen ineen, voor een leuke prijs.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van Saskia M.N. Oudshoorn

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.