Mijn huis is jouw huis – Prentenboek van de Kinderboekenweek 2023

Mijn huis is jouw huis - Yvonne Jagtenberg - Prentenboek van de Kinderboekenweek 2023 Bij mij thuis

Mijn huis is jouw huis, geschreven door Yvonne Jagtenberg is Prentenboek van de Kinderboekenweek 2023. Het thema van de Kinderboekenweek 2023 is Bij mij thuis.

Prentenboek van de Kinderboekenweek 2023

Tijdens de Kinderboekenweek krijg je bij besteding van €13,50 bij de boekhandel het Kinderboekenweekgeschenk cadeau. Dit jaar werd het Kinderboekenweekgeschenk geschreven door Sanne Rooseboom en heeft de titel Ravi en de laatste magie.

Yvonne Jagtenberg maakte dit jaar het Prentenboek van de Kinderboekenweek, genaamd Mijn huis is jouw huis. Het Prentenboek is tijdens de Kinderboekenweek voor slechts € 8,25 verkrijgbaar.  

Mijn huis is jouw huis – Yvonne Jagtenberg

Mijn huis is jouw huis - Yvonne Jagtenberg - Prentenboek van de Kinderboekenweek 2023 Bij mij thuis

De moeder van Pats woonde in haar eentje in een huisje. Toen werd ze verliefd op een man die van alles twee had. Twee oren en twee kinderen. ‘Mijn huis is jouw huis,’ zei de moeder van Pats. Daar bleef het niet bij; tante Kee kwam logeren en er werd een kamertje bij gebouwd. En ook voor Berend Botje en een bereleuke oom met vriend bouwen ze extra kamers. Zo komen er steeds meer bewoners bij, en steeds meer huis! Tot er op een dag iemand zegt dat het zo écht niet verder kan…

Specificaties:

Auteur: Yvonne Jagtenberg | Uitgeverij: CPNB Kinderboekenweek 2023 | 9789059657236 | Oktober 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.