Wat rijmt er op stoep?, recensie

Wat rijmt er op stoep?, recensie; Prentenboek geschreven door Harmen van Straaten; Prentenboek top 10 2021; Luisterboek

Het prentenboek Wat rijmt er op stoep? werd geschreven door Harmen van Straaten en stond in de Prentenboeken top 10 2021.

Wat rijmt er op stoep?

Het ondeugende rijmprentenboek Wat rijmt er op stoep? werd geschreven door Harmen van Straaten en stond in de Prentenboeken top 10 2021. Ik maakte voor de recensie gebruik van het digitale luisterboek, op een fijne en leuke manier voorgelezen door Pim Veth. Duur: 5.03 minuten.

Vandaag wordt oma heel veel jaar. Thomas bedenkt een gedicht voor haar. ‘Lang zal ze leven…’ Maar, hé, wat ligt daar? Wat gaan we nu beleven? Wat rijmt er op stoep?

Conclusie

Zit jouw kind in de fase dat het vieze en ondeugende woorden helemaal het einde vindt? Dan is de kans groot dat het boek Wat rijmt er op stoep? enorm geschikt is! Tenminste, onze dochter vond het luisterboek wel grappig om naar te luisteren. Wat het ook wel extra leuk maakte is dat ze bij het luisteren naar het verhaal al snel geneigd was om de ondeugende woorden in te vullen, al helemaal in een een deuk lag, maar die woorden werden dan nog niet gezegd! Totdat oma aan het woord komt… die ondeugende oma zeg!

Mijn beoordeling Wat rijmt er op stoep?:

Specificaties:

Auteur: Harmen van Straaten | Uitgeverij: Leopold | 9789025876975 | 32 blz. | April 2019

Wat rijmt er op stoep? is ook verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van Harmen van Straaten

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.