Woezel & Pip – Groot speurboek, recensie

Woezel & Pip - Groot speurboek, recensie; Kijk- en zoekboek geschreven door Guusje Nederhorst

Met het kijk- en zoekboek Woezel & Pip – Groot speurboek reist je peuter of kleuter de hele wereld over. De vriendjes Woezel & Pip werden bedacht door Guusje Nederhorst.

Woezel & Pip – Groot speurboek

De vriendjes uit de Tovertuin reizen in zeven kijk- zoekplaten de hele wereld rond. En wat is daar veel te zien! Zie jij wat Charlie heeft gevonden tussen het koraal in Australië? Hoeveel boten tel je op de Aziatische markt? Wie heeft zich verstopt in het sneeuwfort van de Zuidpoolpinguïns? Als bonus zijn er op elk continent een knuffelkoala, pinguïn en hobbeleenhoorn verstopt, kun jij ze vinden?

Conclusie

Toen onze jongste dochter een peuter was, was ze lange tijd dol op de avonturen van Pip & Posy. Nu ze een kleuter is werd het tijd voor andere leuke verhaaltjes. Inmiddels hebben we een aantal boeken over Woezel & Pip gelezen en ze vraagt er regelmatig om. Dit keer kozen we voor het kijk- en zoekboek Woezel & Pip – Groot speurboek.

De kijk- en zoekplaten zijn erg mooi gemaakt. Iedere zoekplaat vertegenwoordigt een continent, met ook een aantal voorwerpen die kenmerkend voor dat specifieke deel van de wereld zijn. Onze dochter vindt het erg leuk om de platen samen te bekijken en alle voorwerpen en/of Tovertuinvriendjes te zoeken. Naast de plaatjes staan er onderaan elke pagina ook een aantal vragen om te beantwoorden.

Mijn beoordeling Woezel & Pip – Groot speurboek:

Specificaties:

Auteur: Guusje Nederhorst | Uitgeverij: Dromenjager Publishing | 9789079738793 | 16 blz. | Augustus 2021

Woezel & Pip – Groot speurboek is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.