Luna Familieplanner review

Review Luna familieplanner

Vorige week ontving ik de Luna Familieplanner van Ellen Mae. Als online ondernemer met een zeskoppig gezin kan ik nou eenmaal niet zonder een goede planning. Voor de dagelijkse dingen maak ik dankbaar gebruik van mijn Purpuz Planner, maar voor ons gezin heb ik nog geen fijne planner gevonden. In dit blog lees je mijn recensie over de Luna Familieplanner 2020 en je maakt ook nog eens kans om hem te winnen! 

Luna Familieplanner

Luna Familieplanner 2022 review

Het is de bedoeling dat je de Luna Familieplanner opengeslagen ophangt (afmeting 50×35 cm) zodat je in één oogopslag kunt zien hoe druk (of rustig) jouw maand is. Bovenaan de maand is voldoende extra ruimte vrijgemaakt voor het maken van lijstjes of notities. Verder is iedere maand voorzien van een mooie, inspirerende quote. 

De Luna Familieplanner is rustig vormgegeven in zwart/wit en is gemaakt van duurzaam biotop papier. Hij begint met een jaaroverzicht en de schoolvakanties per regio (noord, midden en zuid). Op de tweede bladzijde is voldoende ruimte om belangrijke informatie te noteren zoals je eigen adresgegevens en die van je huis- en tandarts. Wat mij opvalt is dat er ook ruimte is voor gegevens van school, werk, opvang, oppas en eventuele allergieën. Kortom: alle belangrijke informatie voor het gezin vind je op de eerste twee bladzijden van de familieplanner terug. 

Luna familieplanner 2022

Vooruit plannen

Vind jij dat ook altijd zo irritant aan het einde van het jaar? Dat je alvast een afspraak wil maken voor in het nieuwe jaar, maar dat je agenda niet verder loopt dan de eerste week van januari? Ik vind dat wel een ergernis in ieder geval… De Luna Familieplanner eindigt gelukkig met het jaaroverzicht en de feestdagen van het volgende jaar, plus een pagina met alle maanden waardoor je naar hartenlust vooruit kunt plannen.

Is de Luna Familieplanner een aanrader?

Maar nu de hamvraag: is de Luna Familieplanner een aanrader? Ben jij op zoek naar meer rust en balans in je gezin en vind je duurzaamheid belangrijk? Dan is de Luna Familieplanner wat mij betreft zeker een aanrader. Ik vind de familieplanner volledig, hou van de strakke vormgeving en het is fijn dat er meer dan voldoende ruimte voor het maken van notities is.

Ook het feit dat de planner van biotop papier gemaakt is vind ik een groot pluspunt. Wat is biotop papier? Biotop papier houdt in dat het papier ongestreken en zonder chloor of optische witmakers/kleurpigmenten geproduceerd is. De kleur van het papier is dan ook gebroken wit, wat erg goed combineert met het zwart.

Mijn beoordeling Luna Familieplanner:

Specificaties Luna Familieplanner 2024:

Merk: LUNA | Familieplanner 2024: 9789083177960

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Van dezelfde uitgeverij

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

28 reacties op “Luna Familieplanner review

 1. Sharon Wilms zegt:

  wat zouden wij graag de family planner winnen.
  Net een nieuw gezinslid erbij en nu weer alles langzaamaan begint te lopen heeft mama wel behoefte aan overzicht. Het dagelijks leven word weer bijna opgepakt. Kids naar de opvang. Afspraken die weer worden opgepakt… Laat dat overzicht maar komen.

  Liefs, Sharon

 2. Jennifer Lee zegt:

  Ik doe super graag mee voor de Luna Familieplanner! Ondanks de crisis gingen redelijk wat dingen nogsteeds door. En nu alles weer op gang komt, word het weet een drukke boel met het hele gezin. Het zou supet handig zijn om deze mooie familieplanner te winnen en daarmee niet alleen mijzelf maar het hele gezin overzicht kan bieden!

 3. Ingrid Van Hollebeke zegt:

  Ik zou graag een familyplanner winnen,al is het voor mijn dochters die het nu druk hebben met plannen in deze rare tijden voor opvang van mijn kleinkinderen
  ?

 4. Noortje zegt:

  Ik doe graag mee.
  We hebben geen planner dit jaar en grijp er toch steeds op mis.. al die losse papiertjes met datums werken niet echt voor me.

 5. Lonneke zegt:

  Ohhh wat moet je alles goed plannen in een druk gezin maar volgens mij gaat dat een stuk makkelijker met deze gezinsplanner. Dus ik doe graag mee met deze leuke prijsvraag.

 6. Elle zegt:

  lijkt me erg handig, nu gebruik ik een omklapkalender en heb je 2 weken in beeld maar ik word op zondag wel eens verrast dat er maandag iets gepland staat wat ik niet wist.

 7. Nathalie van t Hof zegt:

  Wat een mooie prijs en zeker als je een dochter hebt, die Luna heet. Wat zou ik dit graag voor mijn gezin willen winnen.

 8. Nadine Rozeman zegt:

  Deze familyplanner zou ik goed kunnen gebruiken voor onze Radio Delta Fanclub.

 9. Jan zegt:

  Graag loot ik mee voor deze family planner om zeker in deze hectische rijden niets te vergeten.

 10. iris zegt:

  Zalig gewoon! Dit komt toch altijd van pas. Zeer handig met 2 kinderen? altijd veel te doen! Leuke actie?

 11. Marian B zegt:

  Wij hebben nog geen familieplanner. Ik zag dit laatst bij een vriendin en die was erg enthousiast! Zeker nu school, clubjes etc. weer wordt opgestart lijkt me dat erg handig en overzichtelijk. Ik doe dus graag mee!

 12. Vivian Bauptit zegt:

  Dit zou echt geweldig zijn om te winnen voor ons gezin met papa en mama met een zoontje van 4 en dochtertje van 2 super handig dit want je weet dan precies wat er allemaal gepland staat in een maand ipv dat alles los opgeschreven staat zo blijft het overzicht veel beter 🙂 ??

 13. Anneliese de Waal zegt:

  Lijk me heel erg handig, om geen afspraak meer te vergeten ??, ik doe heel graag mee, Groetjes Anneliese

 14. Annelies Van Hurne zegt:

  Superleuk, ik heb alles behalve overzicht in dat chaotische brein van mij. Ik ben daardoor wel erg creatief alleen super onhandig met afspraken nakomen of op tijd staan. Puur en alleen omdat ik het vergeet en niet inplan. Ik denk altijd dat ik het wel onthoud in mijn hoofd alle afspraken die ik maak. Onlogisch denken. Dus dit komt supergoed van pas.

Reacties zijn gesloten.