Geheim agent oma, kinderboekenserie

Geheim agent oma, kinderboekenserie door Manon Sikkel, AVI M3

Ben je op zoek naar een leuke kinderboekenserie? Dan is de serie Geheim agent oma, geschreven door Manon Sikkel, een aanrader! Spanning, actie en humor, het komt allemaal voorbij.

De kinderboekenserie is geschikt om voor te lezen aan kinderen van ongeveer 6 jaar, zelf lezen kan vanaf ongeveer 7 jaar. Inmiddels bestaat de kinderboekenserie Geheim agent oma uit vier boeken en zijn onafhankelijk van elkaar te lezen. Hieronder zie je welke boeken dat zijn.

 

Geheim agent oma

Geheim agent oma kinderboekenserie deel 1, geschreven door Manon Sikkel

Max heeft twee oma’s. Eén oma is dol op haken en puzzels maken. De andere oma is geheim agent. Op vrijdag gaat Max altijd naar zijn puzzeloma en kijken ze de hele middag tv. Maar op een dag is puzzeloma ziek en komt zijn andere oma hem ophalen. Ze draagt een tijgerpak met zonnebril en rijdt in een supersnelle auto. Ze heeft een afspraak met een spion uit China. En ze moet zorgen dat niemand een bom legt onder het paleis op de Dam… Het boek kreeg van mij vier sterren. Naar de recensie.

Meer informatie.

 

Geheim agent oma 2 – De grote goudroof

Geheim agent oma - De grote goudroof, kinderboekenserie geschreven door Manon Sikkel M3

Max heeft twee oma’s. Eentje die hem voorleest, verhalen vertelt en kriebeltruien voor hem breit. Zijn andere oma is geheim agent. Zij kan heel goed bommen onschadelijk maken en zich achterstevoren en ondersteboven aan een touw van hoge gebouwen laten zakken. En – niet onbelangrijk – ze heeft een supersonische zelfrijdende auto met verwarmde buitenspiegels en een ingebouwde geldmachine. Er is één ding waar ze niet goed in is: lieve oma zijn. Maar dat leert Max haar wel terwijl hij meegaat op een nieuwe geheime missie… Het boek kreeg van mij vier sterren. Naar de recensie.

Meer informatie.

 

Geheim agent oma 3 – Geheim agent opa

Geheim agent oma 3 - Geheim agent opa; Kinderboekenserie door Manon Sikkel (AVI M3)

Geheim agent oma reist af naar het Groningse dorpje Siddeburen. Er is daar een bende criminelen die konijnen steelt. Niet iets om een geheim agent op af te sturen, natuurlijk. Behalve dat die konijnen daarna terugkomen en mensen aanvallen. Max mag met zijn oma mee. Maar hun missie verloopt heel anders dan ze hadden verwacht. En dat is de schuld van een andere geheim agent: geheim agent opa. Hij is een heel lieve opa, maar niet zo’n goede geheim agent… Naar de recensie.

Meer informatie.

 

Geheim agent oma 4 – Geheim agent Max

Geheim agent oma 4 - Geheim agent Max; Kinderboekenserie door Manon Sikkel (AVI M3)

Het is zomer en alle vrienden van Max zijn met vakantie. Zelfs zijn oma is weg. Ze is geheim agent en is naar Zuid-Amerika voor een ZGM, een Zeer Geheime Missie. Ze krijgt daarbij hulp van een andere geheim agent, Faisel. Max heeft beloofd Faisels moestuin water te geven. Bij het tuinhuisje ontmoet hij robot Gember. Ze is een uitvinding van Faisel, alleen werkt ze nog niet helemaal goed. Dan wordt Gember ontvoerd door de baas van de beveiliging van het Ministerie van Geheime Zaken. Zij wil Gember inzetten als bewakingsrobot. Max moet de robot gauw terughalen voor het verschrikkelijk misgaat…

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter en Pinterest.