Pip en Peer – Leren Lezen met Kluitman (AVI E3)

Pip en Peer is een kinderboekenserie voor kinderen die leren lezen en gek zijn op paarden (AVI E3). Geschreven door Daniëlle Schothorst.

Pip en Peer is een kinderboekenserie voor kinderen die net leren lezen (leesniveau AVI E3) en gek zijn op paarden. Het werd geschreven door Daniëlle Schothorst.

Pip en Peer

Pip en Peer  - Leren Lezen met Kluitman kinderboekenserie (AVI E3); Daniëlle Schothorst

Dit is het eerste deel van de serie. Pip en Peer zijn onafscheidelijk. Dus wanneer Pip hoort dat baas Bas Peer weg wil doen, steekt ze daar een stokje voor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Pip en Peer – Pas op voor Pip en Peer!

Pas op voor Pip en Peer  - Leren Lezen met Kluitman kinderboekenserie (AVI E3); Daniëlle Schothorst

Bles is weg! Ze is gestolen. Pip is doodsbang dat ook haar lieve paardje Peer wordt meegenomen door de dief en ze bedenkt een plan om de dief te slim af te zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Pip en Peer – Bles moet blijven

Bles moet blijven - Pip en Peer  - Leren Lezen met Kluitman kinderboekenserie (AVI E3); Daniëlle Schothorst

Pip en Peer krijgen vreselijk nieuws: Bles moet weg van stal omdat hij te oud is voor de lessen. Dat mag niet gebeuren! Samen verzinnen ze een plan om Bles te redden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Pip en Peer in paniek

Pip en Peer  in paniek - Leren Lezen met Kluitman kinderboekenserie (AVI E3); Daniëlle Schothorst

Vandaag is er geen paardrijles voor Pip en Peer, want het stormt hard. Alle paarden moeten binnen blijven. Maar Peer is bang en ontsnapt naar buiten. Kan Pip haar paard weer terugvinden?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Feest met Pip en Peer

Feest met Pip en Peer  - Leren Lezen met Kluitman kinderboekenserie (AVI E3); Daniëlle Schothorst

Er hangt een brief op de staldeur. Feest! staat erop, spring jij mee? Natuurlijk willen ze graag meedoen. Maar dan doet Peer zich zeer en kan het feest niet doorgaan. Maar gelukkig heeft Peer een plan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer AVI E3

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.