Uitdeelboekjes | Een cadeautje als traktatie

Uitdeelboekjes zijn perfecte (afscheids)cadeautjes en een leuke, verantwoorde traktatie voor op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. 

Boekjes lezen vinden bijna alle kinderen eindeloos leuk. Vanaf een leeftijd van een paar maanden kunnen kinderen al een enorme interesse hebben voor de plaatjes in prentenboeken en voor de verhalen die jij voorleest. Daarom zijn uitdeelboekjes perfecte (afscheids)cadeautjes en een leuke, verantwoorde traktatie voor op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. 

Twee verschillende typen

De uitdeelboekjes zijn er in heel veel soorten. Verschillende bekende kinderboeken zijn er ook in zo’n miniversie en ook van een aantal tv-series is er een uitdeelboekje beschikbaar. Er zijn twee verschillende typen setjes te koop:

1. Setjes met allemaal verschillende uitdeel boekjes
Een setje met allemaal verschillende uitdeel boekjes is ook zeker een aanrader om voor je eigen kind aan te schaffen, of om een ander kind cadeau te doen. De kleine boekjes zijn klein en licht en dus makkelijk mee te nemen voor onderweg. Ook om zelf vast te houden zijn ze voor de kleinste kindjes lekker handzaam.

2. Setjes met meerdere exemplaren van hetzelfde boekje.
Deze setjes bevatten vaak 2 of 4 verschillende verhaaltjes. Van elk verhaal zitten er dan een paar boekjes tussen. Perfect om uit te delen dus! Maar om zelf te houden of als setje cadeau te doen niet zo geschikt, omdat je dan alle boekjes dubbel hebt.

Vrijwel alle uitdeelboekjes zijn gemaakt van karton, ideaal voor de kleintjes dus. Naast de meest eenvoudige boekjes met vooral plaatjes, zijn er ook voor kinderen van 2 jaar en ouder hele leuke uitdeel boekjes te krijgen waarin een echt verhaaltje verteld wordt!

 

Boekjes om uit te delen voor de allerkleinsten

Door de plaatjes en eenvoudige stijl zijn deze uitdeelboekjes al geschikt voor de kleinste boekenfans tot 2 jaar.

Rupsje Nooitgenoeg

Rupsje nooitgenoeg uitdeelboekjes; Leuks als traktatie op kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of school

 

Met deze vrolijke aanwijsboekjes maken dreumesen en peuters aan de hand van de wonderschone tekeningen van Eric Carle kennis met kleuren, cijfers, vormen, tegenstellingen, eerste woordjes, dierengeluiden, dierenhuizen en dingen om te eten. 8 verschillende kartonboekjes per setje, ook leuk voor thuis of als cadeautje dus!

Meer informatie

 

Nijntje

Nijntje uitdeelboekjes; Leuk als coronaproof traktatie op peuterspeelzaal, crèche of school

In dit feestelijke doosje zitten 10 vrolijk boekjes van stevig karton. Nijntje vindt veel dingen fijn! In het ene boekje zien we wat ze vandaag gaat doen, terwijl ze in het andere boekje droomt over de toekomst. Leuk om te geven, leuk om te krijgen! 10 kartonboekjes per setje. Twee verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 5 boekjes. 

Meer informatie

 

Het Muizenhuis 

Het muizenhuis uitdeelboekjes; een cadeautje als traktatie voor kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

 

De prachtige foto’s van het schattige Muizenhuis in kleine kartonboekjes om uit te delen. 8 kartonboekjes per setje, waarvan 4 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 2 boekjes.

Meer informatie.

 

Kikker

Kikker uitdeelboekjes; Coronaproof traktratie voor kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

 

Twee verschillende verhaaltjes van Kikker en zijn vriendjes! De verhaaltjes ‘aan het water’ en ‘pannenkoeken’ zitten allebei in deze set met uitdeelboekjes. Een kort verhaaltje met de bekende prenten van Max Velthuis. 10 kartonboekjes per setje. Waarvan 2 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 5 boekjes.

Meer informatie.

 

Muis

 

Muis uitdeelboekjes; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Vrolijke boekjes van Muis om uit te delen aan je vriendjes! Maak muziek met Muis en haar vriendjes en speel mee met Muis en haar knuffel Panda. 10 kartonboekjes per setje. Waarvan 2 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 5 boekjes.

Meer informatie

 

Woezel & Pip

Woezel & Pip uitdeelboekje; Coronaproof traktatie voor kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

 

Twee verhaaltjes van het bekende duo, beide met een feestelijk thema.

Tante Perenboom heeft een taart gebakken. Woezel en Pip spelen verstoppertje met hun vriendjes terwijl de taart afkoelt. Maar… waar is de taart gebleven?

Vandaag is Woezel jarig. Daarom is het feest. Terwijl Woezel nog slaapt hangt Pip ballonnen en slingers op met hun vriendjes. Sssst…! 10 kartonboekjes per setje. Waarvan 2 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 5 boekjes.

Meer informatie

 

Bobbi

Bobbi uitdeelboekjes; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

De Bobbi voorleesboekjes maar dan in een kleine versie. 12 kartonboekjes per setje. Waarvan 6 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 2 boekjes.

Meer informatie

 

De wereld van Eric Carle

De wereld van Eric Carle in 9 boekjes; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Fan van Rupsje Nooitgenoeg? Leer de wereld van Eric Carle nog beter kennen met deze prachtige geschenkdoos. De vierkante boekjes met hardkartonnen pagina’s en een linnen rug zijn praktisch onverwoestbaar. Als leuk extraatje zijn ze op de achterkant bedrukt met een beeldfragment van Rupsje Nooitgenoeg, zodat er ook mee kan worden gepuzzeld. Een prachtig cadeau voor ontdekkende peuters en ook leuk om uit te delen. 9 verschillende kartonboekjes per setje.

Meer informatie

 

Vanaf 2 jaar

Deze uitdeel boekjes bevatten iets meer tekst of zijn bijvoorbeeld op rijm geschreven waardoor wat oudere dreumesen en peuters zelf al het laatste woordje kunnen aanvullen. Ook interessant en leerzaam voor wat oudere kindjes dus!

 

Gouden boekjes traktatiebox

Gouden boekjes traktatiebox; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Wie kent ze niet! Deze klassieke boekjes met mooie ouderwetse, kleurige prenten blijven leuk. Met de volgende verhaaltjes: De drie poesjes, Bij Kiki thuis, De gele taxi, Grote auto’s, kleine auto’s, Het brandweermannenboek, Pietepaf het circushondje, Poes Pinkie en Mijn kleine gouden woordenboek. 8 verschillende kartonboekjes per setje, ook leuk om allemaal zelf te houden dus!

Meer informatie

 

Boer Boris

Boer Boris traktatieboekjes;

Special voor traktaties op school of op het kinderdagverblijf hebben Ted van Lieshout en Philip Hopman vier nieuwe verhaaltjes gemaakt. Het miniformaat maakt de boekjes ideaal voor deze gelegenheid. De gloednieuwe boekjes gaan over boerderijgereedschap, tellen, tegenstellingen en kleuren. 16 kartonboekjes per setje. Waarvan 4 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 4 boekjes.

Meer informatie

 

Dikkie Dik

Dikkie Dik uitdeelboekjes; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

 

Een set met allemaal verschillende avonturen van de welbekende dikke rode kat. Wie kent hem niet? Hij is een beetje eigenwijs en ondeugend en daarom extra leuk voor de wat oudere peuters die daar al de humor van in kunnen zien. 16 verschillende kartonboekjes per setje. Ook leuk om ze allemaal zelf uit te lezen dus!

Meer informatie

 

Spuit Elf

Spuit elf uitdeel boekjes; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

 

Spuit Elf, het grappige brandweerolifantje dat altijd te laat komt, heeft inmiddels al aardig wat boeken op zijn naam staan. Verpakt in een leuke brandweerwagenbox. 12 kartonboekjes. Waarvan 4 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal zijn er 3 boekjes.

Meer informatie

 

Princes Lillifee

Prinses Lillifee trakteerboekjes;

Een setje uitdeelboekjes voor de echte prinses Lillifee fans! 16 kartonboekjes, waarvan 4 verschillende verhaaltjes. Van elk verhaal zijn er 4 boekjes.

Meer informatie

 

Dora

Dora the Exlorer uitdeelboekjes; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Een grote set met 6 verschillende boekjes over de avonturen van Dora theh Explorer. 24 paperback boekjes (dus geen kartonboekjes!), waarvan 6 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal zijn er 4 boekjes.

Meer informatie

 

Thomas en zijn vriendjes

Thomas en zijn vriendjes uitdeelboekjes;

Met deze superleuke uitdeelboekjes van Thomas en zijn vriendjes kun je zes verschillende verhalen lezen van jouw favoriete tv-figuur. 24 paperback boekjes (geen kartonboekjes dus!). Waarvan 6 verschillende verhalen, van elk verhaal zijn er 4 boekjes.

Meer informatie

 

Dadoe

Dadoe uitdeelboekjes;

Didi’s droomfeest
Didi viert haar verjaardag in Wolkenland! De tafel is versierd met roze glitter, er zijn cupcakes en een eenhoorntaart en overal hangen wolkjes. Hieperdepiep, hoera!!

Dadoe trakteert
Dadoe is jarig. Hiep hiep hoera! En wie jarig is, trakteert. Samen met mama knutselt Dadoe een geweldige fruittraktatie. Help je mee, of eet je alles lekker op? 

10 kartonboekjes per setje. Waarvan 2 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal zijn er 5 boekjes.

Meer informatie

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *