Uitdeelboekjes, een cadeautje als traktatie

Uitdeelboekjes zijn perfecte (afscheids)cadeautjes en een leuke, verantwoorde traktatie voor op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. 

Uitdeelboekjes zijn perfecte (afscheids)cadeautjes en een leuke, verantwoorde traktatie voor op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of de kleuterklas (groep 1 en 2). Boekjes lezen vinden immers bijna alle kinderen eindeloos leuk. Vanaf een leeftijd van een paar maanden kunnen kinderen al een enorme interesse hebben voor de plaatjes in prentenboeken en voor de verhalen die jij voorleest. 

Traktatie boekjes

Uitdeelboekjes zijn er in heel veel soorten. Verschillende bekende kinderboeken zijn er ook in zo’n miniversie en ook van een aantal tv-series zijn er uitdeelboekjes beschikbaar. Er zijn twee verschillende typen setjes te koop:

1. Setjes met allemaal verschillende uitdeel boekjes
Een setje met allemaal verschillende uitdeel boekjes is ook zeker een aanrader om voor je eigen kind aan te schaffen, of om een ander kind cadeau te doen. De kleine boekjes zijn klein en licht en dus makkelijk mee te nemen voor onderweg. Ook om zelf vast te houden zijn ze voor de kleinste kindjes lekker handzaam.

2.Setjes met meerdere exemplaren van hetzelfde boekje
Deze setjes bevatten vaak 2 of 4 verschillende verhaaltjes. Van elk verhaal zitten er dan een paar boekjes tussen. Perfect om uit te delen dus! Maar om zelf te houden of als setje cadeau te doen niet zo geschikt, omdat je dan alle boekjes dubbel hebt.

Vrijwel alle uitdeelboekjes zijn gemaakt van karton, ideaal voor de kleintjes dus. Naast de meest eenvoudige boekjes met vooral plaatjes, zijn er ook voor kinderen van 2 jaar en ouder hele leuke uitdeel boekjes te krijgen waarin een echt verhaaltje verteld wordt!

 

Uitdeelboekjes voor de allerkleinsten

Door de plaatjes en eenvoudige stijl zijn deze uitdeelboekjes al geschikt voor de kleinste boekenfans tot 2 jaar.

De dieren van Ingela uitdeelboekjes

Uitdeelboekjes; Een leuke en gezonde traktatie voor peuterspeelzaal kinderdagverblijf en de kleuterschool

De 40 leukste en mooiste dieren van Ingela zijn verzameld in deze onweerstaanbare uitdeelboekjes. In elk doosje zitten 16 kartonboekjes. Er zijn 4 boekjes met dieren van de boerderij, 4 over dieren uit de jungle, 4 over dieren uit de zee en 4 over dieren uit het bos. Ingela P Arrhenius maakt een feest van de eerste boekjes voor je peuter met haar prachtige illustraties.

Meer informatie.

 

Rupsje Nooitgenoeg uitdeelboekjes

Rupsje nooitgenoeg uitdeelboekjes; Leuks als traktatie op kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of school

 

Met deze vrolijke aanwijsboekjes maken dreumesen en peuters aan de hand van de wonderschone tekeningen van Eric Carle kennis met kleuren, cijfers, vormen, tegenstellingen, eerste woordjes, dierengeluiden, dierenhuizen en dingen om te eten. 8 verschillende kartonboekjes per setje, ook leuk voor thuis of als cadeautje dus!

Meer informatie.

 

Nijntje uitdeelboekjes

Nijntje uitdeelboekjes; Leuk als gezonde traktatie op peuterspeelzaal, crèche of school

In dit feestelijke doosje zitten 10 vrolijk boekjes van stevig karton. Nijntje vindt veel dingen fijn! In het ene boekje zien we wat ze vandaag gaat doen, terwijl ze in het andere boekje droomt over de toekomst. Leuk om te geven, leuk om te krijgen! 10 kartonboekjes per setje. Twee verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 5 boekjes om uit te delen.

Meer informatie

 

Kikker uitdeelboekjes

Kikker uitdeelboekjes; Coronaproof traktratie voor kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

 

Twee verschillende verhaaltjes van Kikker en zijn vriendjes! De verhaaltjes ‘aan het water’ en ‘pannenkoeken’ zitten allebei in deze set met uitdeelboekjes. Een kort verhaaltje met de bekende prenten van Max Velthuis. 10 kartonboekjes per setje. Waarvan 2 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 5 boekjes.

Meer informatie.

 

Muis uitdeelboekjes

 

Muis uitdeelboekjes; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Vrolijke boekjes van Muis om uit te delen aan je vriendjes! Maak muziek met Muis en haar vriendjes en speel mee met Muis en haar knuffel Panda. 10 kartonboekjes per setje. Waarvan 2 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 5 boekjes.

Meer informatie

 

Fiep Westendorp uitdeelboekjes

Uitdeelboekjes Fiep Westendorp: de wilde dieren van Fiep en de bosdieren van Fiep; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Allemaal kennen we ze: Pim en Pom, Siepie en Takkie, Dollie en Karel met de houten poot, het hondje Smeerkees… maar Fiep tekende nog veel meer dieren. In deze boekjes leren we ook de andere dieren van Fiep kennen. Van uil tot egel en ree in De bosdieren van Fiep, en van olifant tot tijger en toekan in De wilde dieren van Fiep. Fiep Westendorp tekende de dieren zoals niemand anders dat kan. Haar illustraties blijven een feest om naar te kijken!

Meer informatie.

 

Uitdeelboekjes vanaf 2 jaar

Deze uitdeel boekjes bevatten iets meer tekst of zijn bijvoorbeeld op rijm geschreven waardoor wat oudere dreumesen en peuters zelf al het laatste woordje kunnen aanvullen. Ook interessant en leerzaam voor wat oudere kindjes dus!

 

Boer Boris uitdeelboekjes

Boer Boris traktatieboekjes;

Speciaal voor traktaties op school of op het kinderdagverblijf hebben Ted van Lieshout en Philip Hopman vier nieuwe verhaaltjes over Boer Boris gemaakt. Het miniformaat maakt de boekjes ideaal voor deze gelegenheid. De gloednieuwe boekjes gaan over boerderijgereedschap, tellen, tegenstellingen en kleuren. 16 kartonboekjes per setje, waarvan 4 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal 4 boekjes.

Meer informatie

 

Dikkie Dik uitdeelboekjes

Dikkie Dik uitdeelboekjes; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

 

Een set met allemaal verschillende avonturen van de welbekende dikke rode kat. Wie kent hem niet? Hij is een beetje eigenwijs en ondeugend en daarom extra leuk voor de wat oudere peuters die daar al de humor van in kunnen zien. 16 verschillende kartonboekjes per setje. Ook leuk om ze allemaal zelf uit te lezen dus!

Meer informatie

 

Princes Lillifee uitdeelboekjes

Prinses Lillifee trakteerboekjes;

Een setje uitdeelboekjes voor de echte prinses Lillifee fans! 16 kartonboekjes, waarvan 4 verschillende verhaaltjes. Van elk verhaal zijn er 4 boekjes.

Meer informatie

 

Dora uitdeelboekjes

Dora the Exlorer uitdeelboekjes; Leuke traktatieboekjes of gezonde traktatie voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Een grote set met 6 verschillende boekjes over de avonturen van Dora theh Explorer. 24 paperback boekjes (dus geen kartonboekjes!), waarvan 6 verschillende verhaaltjes, van elk verhaal zijn er 4 boekjes.

Meer informatie

 

Thomas en zijn vriendjes uitdeelboekjes

Thomas en zijn vriendjes uitdeelboekjes;

Met deze superleuke uitdeelboekjes van Thomas en zijn vriendjes kun je zes verschillende verhalen lezen van jouw favoriete tv-figuur. 24 paperback boekjes (geen kartonboekjes dus!). Waarvan 6 verschillende verhalen, van elk verhaal zijn er 4 boekjes.

Meer informatie

 

Woezel & Pip uitdeelboekjes

Woezel & Pip uitdeelboekjes; Gezonde traktatie voor peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of kleuterschool

Met de Woezel & Pip uitdeelboekjes geef je al je vriendjes een glimlach mee naar huis. Een glimlach die blijft. Want wat is er nou leuker om te trakteren dan Woezel & Pip?

Hoera, het is feest!: Hoera, het is feest! met dit boekje neem je alle pret mee naar huis. Met slingers om blij van te worden, taart om te delen en vriendjes om mee te dansen. Zo is het elke dag feest.
Allerleukste vriendje: Wil jij al je vriendjes vertellen hoe leuk je ze vindt? Woezel en Pip weten wel hoe. Met dit hartverwarmende uitdeelboekje. De liefste traktatie voor de leukste vriendjes die er zijn.

Meer informatie.

 

Fien & Teun uitdeelboekjes

Fien & Teun uitdeelboekjes

Maak je feestje compleet met deze vrolijke uitdeelboekjes van Fien & Teun, het leukste boertje en boerinnetje uit Nederland. Een leuke traktatie voor op de crèche, de kinderopvang of voor je verjaardagsfeestje. In deze set zitten 5 exemplaren van twee vrolijke Fien & Teun-boekjes: Fien en Teun voeren de dieren en Fien en Teun werken in de tuin.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *