Boeken gelezen in april 2022

Boeken gelezen in april 2022

Om je op leesgebied te inspireren schrijf ik maandelijks een blog over de boeken die ik gelezen heb. Natuurlijk kun je van de meesten dan ook meteen de recensie lezen. Het is de beurt aan Boeken gelezen in april 2022.

Om een beetje een eenheid in mijn verhaal te krijgen en er geen onoverzichtelijk rommeltje van te maken zal ik de boeken groeperen per genre.

 

Kinderboeken

De rover Hoepsika (AVI E7)

De rover Hoepsika

De rover Hoepsika las ik vorig jaar september voor het eerst. Door persoonlijke omstandigheden was het er tot nu toe nog altijd niet van gekomen om een recensie te schrijven. Daarom heb ik hem weer voor gelezen en meteen de recensie geschreven. Het boek De rover Hoepsika krijgt van ons vijf sterren!

Meer informatie.

 

Geheim agent oma (AVI M3)

Geheim agent oma, Manon Sikkel

Geheim agent oma is het eerste van vier delen van de gelijknamige kinderboekenserie, elk deel is afzonderlijk van elkaar te lezen. Het gaat over Max die twee oma’s heeft. Eén oma is dol op haken en puzzels maken. De andere oma is geheim agent. Op vrijdag gaat Max altijd naar zijn puzzeloma en kijken ze de hele middag tv. Maar op een dag is puzzeloma ziek en komt zijn andere oma hem ophalen. Ze draagt een tijgerpak met zonnebril en rijdt in een supersnelle auto. Ze heeft een afspraak met een spion uit China. En ze moet zorgen dat niemand een bom legt onder het paleis op de Dam… Het boek Geheim agent oma kreeg van ons vier sterren. Naar de recensie.

Meer informatie.

 

Hekserij

De weg van de heks

De weg van de heks, Lunadea

Al jaren lees ik veel over heksen en hekserij. Een tijdje geleden schreef ik ook al eens een recensie over Heks van Susan Smit. Nu ben ik bezig in het boek De weg van de heks, geschreven door Lunadea. Ze neemt je mee op het heksenpad zodat je geïnspireerd kunt leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern. Ze laat je kennismaken met rituelen en de invloed ervan, leert je hoe je magisch kunt denken en hoe je met kleine handelingen je leven bezielder kunt maken. Je ontdekt jouw eigen weg in de wereld van hekserij en kunt geïnspireerd en vol vertrouwen verder. Het boek De weg van de Heks kreeg van mij vier sterren. Waarom? Dat lees je in de recensie.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Lees ook