Het kleine draakje – Leren Lezen met Kluitman – Kinderboekenserie

Leren Lezen met Kluitman - Het kleine draakje; Sanne de Bakker (AVI E3), illustraties Mariëlla van de Beek

Begint jouw kind net met lezen? Lees dan eens kinderboekenserie Het kleine draakje (AVI E3), onderdeel van Leren Lezen met Kluitman. De boeken werden geschreven door Sanne de Bakker, de illustraties werden gemaakt door Mariëlla van de Beek.

Het kleine draakje – Leren Lezen met Kluitman

Leren Lezen met Kluitman - Het kleine draakje; Sanne de Bakker (AVI E3), illustraties Mariëlla van de Beek

Papa brengt Roos naar bed en leest een verhaaltje voor. Roos is bang voor de grote draak. Papa vertelt dat de prins de draak heeft gevangen. Roos kan dus lekker gaan slapen. Maar dan hoort Roos iets raars. Het komt onder haar bed vandaan. Wat zit daar? Het blijkt draakje Piet te zijn, het kind van de grote draak… Kan Roos misschien helpen om zijn moeder te bevrijden?

Het kleine draakje kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.

Het kleine draakje vraagt om hulp – Leren Lezen met Kluitman

Leren Lezen met Kluitman - Het kleine draakje vraagt om hulp; Boekenserie geschreven door Sanne de Bakker, illustraties door Mariëlla van de Beek

Als Roos lekker in haar bed ligt, hoort ze ineens iets tegen het raam tikken. Het is Piet het draakje! Piets moeder is gebeten door een slang. Kunnen Roos en Piet de slang vangen en het medicijn vinden om Piets moeder beter te maken?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Het kleine draakje in gevaar – Leren Lezen met Kluitman

Leren Lezen met Kluitman - Het kleine draakje in gevaar; Boekenserie geschreven door Sanne de Bakker, illustraties door Mariëlla van de Beek

Het verhaal van Roos en Piet gaat verder! De heks (die Roos in het vorige boek flink in de maling had genomen) is uit op wraak. Ze heeft Piet gevangen! Zijn moeder is helemaal overstuur. Aan Roos de taak om het draakje te redden…

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Het kleine draakje in de val – Leren Lezen met Kluitman

Leren Lezen met Kluitman - Het kleine draakje in de val; Boekenserie geschreven door Sanne de Bakker, illustraties door Mariëlla van de Beek

Roos wordt ontvoerd door de enge slang en meegenomen naar het eiland Plonk. Daar moet ze de slang te slim af zijn om het draakje en zijn moeder te redden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.